Adriana González

Name Adriana Carolina González
Date of Birth

12.05.1988

since 2015 PhD student. Functional characterization of new membrane-associated lysosomal proteins. Institute of Biochemistry. Unit of Molecular Cell Biology and Transgenic Research. Christian Albrecht Universität zu Kiel, Germany
2012 - 2015

Master of Science Degree in Molecular Cell Biology and Neurobiology, Department of Human Biology and Human Genetics, University of Kaiserslautern, Germany

2005 - 2010 Diploma in Biology at Simon Bolivar University, Caracas, Venezuela